MIT предлага безплатни уроци по покер (ВИДЕО)

13414
MIT предлага безплатни уроци по покер (ВИДЕО)

Масачузетският технологичен институт (MIT) е качил онлайн лекции на тема "Теория и анализ на играта на покер" на английски език.

Това събитие е част от програмата OpenCourseWare, посветена на безплатния достъп към избрани лекции на института за всички желаещи, пише сайтът Geektimes.ru.

Рафаел Надал отстрани легендата Роналдо на покер

Явно Рафа Надал е роден да отстранява най-добрите не само в тениса, но и в други спортове. Водачът в ранглистата на АТР отстрано светов...

Лекциите се водят от Кевин Дезмънд, бакалавър по финанси. И което е логично – неговите лекции разказват за технологиите за анализ и планиране, предназначени за максимална полза от играта за пари.

В курса се разглеждат основните игри, най-добрите стратегии и важни детайли, които много често се пропускат. Разглежда се и поведението на играчите, стилът на игра и прогнозите за бъдещите действия.

Дезмънд е водил клас миналата зима и е настоял той да се направи достъпен за всички желаещи. А анализът на играта, рисковете и стратегиите в бъдеще могат да послужат не само в играта на покер.

MIT не за първи път организира курсове, свързани с хазартни игри. През 80-90-те години на ХХ век малка група студенти от института се заинтересували от въпроса за изчисляване на картите в играта "21", и опитали силите си в различни казина.

Българинът Найденов спечели $326 000 в Световните покер серии

Българинът Симеон Найденов спечели турнира "$1,500 No-Limit Hold`em Shootout tournament" на 44-ото годишно издание на Световните серии ...

Те се запознали с професионален играч и под негово ръководство се представили добре из казината на Лас Вегас, като спечелили 100 000 долара.

Екипът, известен като MIT Blackjack Team, е станал толкова известен, че за него са написани няколко книги, а по мотиви от събития са заснети няколко филма, включително филмът "21" от 2008 г. с Кевин Спейси в главната роля.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com