Заснеха момента, в който човешката душа напуска тялото

393577

Какво става когато човек умира? Имаме ли душа? Какво се случва с нея? Руският учен Константин Коротков е уловил и запечатал момента, в който човешката душа напуска тялото с помощта на биоелектрографска камера, информира Abovetopsecre.

Часовник показва кога ще умрем

В океана от технологични небивалици има някои, които се отличават. Като часовник, който отброява времето до края на живота ни. Моделът ...

Благодарение на фотографска техника на Семьон Кирлиан, изображението е получено и визуализирано. На фотографията ясно се вижда как духът, оцветен в синьо, постепенно напуска човешкото тяло.

Душата на човек се намира в гърдите и главата, защото това са частите на човешкото тяло, които първи губят жизнената си сила, смята Коротков. Според изследователя в отделни случаи е възможно душата на човек да се върне обратно в тялото му, особено през нощта. Това можело да се случи при объркване в минутите след смъртта при внезапен и непредвиден край на живота. Душата можела да се върне обратно в тялото само когато в него имало огромно количество неизползвана енергия.

Жена и бебето й починаха след раждане в Габровската болница

30-годишната Десислава Иванова умря от сепсис, а бебето й - заради поглъщането на околоплодните води, съобщи TV7. Родителите на починал...

Фотографската техника, разработена от учения, е одобрена от Министерството на здравеопазването в Русия. Благодарение на тази техника ще може да се следи за напредъка на пациентите, болни от онкологични заболявания. При иновативната технология на Коротков могат да се наблюдават енергийните изображения на всички видове биофизични дисбаланси. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно