Замразиха болно от рак момиче

21359
Замразиха болно от рак момиче
Снимка: Deja book

Замразиха 2-годишно момиче от Китай, болно от рак, с надеждата, че ще бъде събудена в деня, когато лекарите намерят лек срещу болестта ѝ.

Двегодишното момиченце, болно от рак на мозъка, е най-малкото замразено човешко същество. Решението било взето по-рано тази година, след като малката Материн Ноаваратпонг била изключена от животоподдържащите уреди. Момичето изпаднало в кома, след като било прието в болница в Банкок и повече не се събудило.

Противозачатъчните свиват части на мозъка

Противозачатъчните таблетки могат да направят жените по-неспокойни, поради свиването на части от мозъка вследствие на синтетичните хорм...

Лекарите открили в мозъка ѝ тумор с големина 11 см. Били извършени няколко операции за отстраняването на 80% от лявата страна на мозъка. Въпреки че лекарите направили всичко по силите си, ракът се разпространил в целия мозък.

"Разбрахме, че е дошъл краят", разказа бащата на детето. Преди да вземе решението си семейството се свързало с "Alcor Life Extension Foundation", една от най-големите организации в света, която позволява крио-замразяването.

Експертите замразили тялото на температура от минус 196 градуса по Целзий. Момичето ще остане в това състояние, докато не се открие лекарство или медицинска техника за нейното пълно възстановяване

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com