Сексът на бъдещето: роботи и холограми

45948
Сексът на бъдещето: роботи и холограми
Снимка: Thinkstock

Днес за секса не само се пише, той се демонстрира навсякъде, за него се говори открито и дори се призовава. Към секса отдавна никой не се отнася като към проява на висши чувства или нещо сакрално. Може би затова сексът и любовта се отдалечиха толкова много един от друг. И ако „истинската любов” все още не е попаднала под ударите на съвременните технологии, то при секса нещата стоят другояче, пише Naked Science. Ето какво предвижда бъдещето, въоръжено със съвременните технологии, за секса.

Пол и сексуалната ориентация

Романтиката смазва желанието за секс на мъжете

Романтиката не само не се харесва на мъжете по същия начин като на жените, а може да намали желанието им за секс, показва ново изследва...

На Запад хората вече свикнаха с това, че полът и сексуалната ориентация не са предопределени от раждането. Това, че хората си сменят пола не учудва никого. Много транссексуални хора водят героична просветителска кампания, за да покажат на скептиците как животът им се е променил в по-добра насока.

Германия стана първата европейска държава, признала съществуването на третия пол. Т.е. посочвайки пола на детето, родителите могат да изберат „неопределен”. А когато детето порасне, то само ще избере към кой пол да принадлежи.

Най-големите технологични компании, като Microsoft, Facebook, Apple и Intel подкрепят еднополовите бракове, като по този начин ускоряват признаването на хомосексуалистите и транссексуалните като равноправни членове на обществото.

Потапянето в интерактивните порноигри

Отчитай нивото на днешните технологични възможности, сякаш не е толкова далече времето, когато камерите или костюмите, генериращи тактилни усещания, мирис и предаващи ги директно в мозъка, ще станат реалност. Още повече, че свързаните с това технологии вече съществуват. Напр. Xbox Kinect позволява да се потопим в интерактивни порноигри.

Полезни факти за мастурбацията

Не е ясно дали вече е измислено името на женската мастурбация, но докато го търсят може да се запознаете с някои интересни факти относн...

Сексът и компютърът

С развитието на виртуалната реалност сексът може да стане неотменна част от компютърните игри. При това играчите ще могат да правят секс не само с други потребители, но и с измислени персонажи.

Влиянието на виртуалната игра в реалния живот понякога стига до абсурд. Известни са случаи, когато потребителите на виртуалния свят Second Life се омъжват, участват в оргии и дори се развеждат в реалния живот от ревност към чужди аватари.

Роботите заменят хората

Благодарение на усъвършенстването на изкуствения интелект, реалистичните материали и гъвкавата настройка в близко бъдеще роботите ще могат да удовлетворяват всички потребности на ползвателя. Първите андроиди за секс вече бяха пуснати в продажба в САЩ.

Мъжкото достойнство на българите - средна работа

Сърбите, босненците и албанците са най-надарени на Балканите, българите, македонците и турците са средно надарени, а при румънци и гърц...

Японците вече представиха прототип на механичен силует, върху който се наслагва анимирана холограма на момиче.

Според някои учени към 2050 година хората ще се влюбват в роботи, ще създават семейства с тях и ще имат отношения като пълноценни партньори.

Разстоянието няма да е пречка за секса

Предвижда се появата на устройства, които ще позволят сексът от разстояние. Наскоро Durеx представи прототип на чувствително бельо, чиито зони започват да вибрират при подаването на команда от смартфона на един от участниците в процеса.

Компанията Interaxon планира да пусне в продажба, сравнително евтин ($200) обръч за глава, който ще реагира на мозъчните вълни на носителя.

Германското екоминистерство: Правете секс на тъмно

Министърът на околната среда на Германия Барбара Хендрикс, меко казано, е една от най-незабележимите фигури на черно-червения кабинет, ...

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно