ReZZo.bg е най-актуалният начин да се забавляваш и да спестиш пари

59249
ReZZo.bg е най-актуалният начин да се забавляваш и да спестиш пари

На български пазар се появи дългоочаквана услуга – сайт, през който потребителите могат да правят резервации в заведения по свой избор. Платформа в Internet мисли за вас и ви зарежда с идеи и предложения за най-модерните и популярни заведения в София, Пловдив, Варна и Бургас.

ReZZo.bg непрестанно обновява списъка със заведения и ресторанти, които могат да отговорят и на най-изтънчения вкус на клиентите. Освен възможността клиентите да получат най-добрата маса, клиентите получават и до 40% отстъпка от сметката.

Масови проверки дали се пуши в заведенията във Видин

Все по-чести са проверките за тютюнопушене във видинските заведения. Това заяви д-р Марияна Чавдарова, началник на отдел „Държаве...

Изглежда като съвременна градска магия, а всъщност става дума за добре измислен бизнес модел, в който всички страни печелят. Ресторанти и клиенти събират интересите си около масата и всеки остава с добър вкус след срещата.

ReZZo.bg е повече от обикновен сайт за резервации, той е едновременно съветник, компетентен кулинарен критик и финансов помощник.

А сега ReZZo.bg предлага специална Коледна изненада, която важи до 21 декември. Посетете promo.ReZZo.bg и спечелете кулинарен уикенд, който ще ви позволи да направите околосветско кулинарно пътешествие без да напускате града.

Promo.ReZZo.bg ви подарява възможност да спечелите ваучери на стойност 150 лева, с които може да си доставите безплатни кулинарни удоволствия в избрани заведения. Играйте днес, за да спечелите немски обяд или италианска вечеря, или пък суши изкушение, това зависи само от вашия вкус.

В Черноморец можете да си хапнете една „Мая Манолиева”

Конкуренцията между заведенията по морето е огромна и те се надпреварват в опитите си да привлекат клиенти чрез оригиналност. Добре са ...

ReZZo.bg – трябва да сме луди, да не го използваме!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно