НАСА криела съществуването на извънземни

34955
НАСА криела съществуването на извънземни

НАСА си има проблеми: подозират я в премълчаване на изключително важна информация, която може коренно да промени представите на цялото човечество за Вселената.

Става дума за това, че излъчването на камерите, които постоянно изследват пространството около МКС, неочаквано прекъснало. Това станало точно в момента, когато покрай Земята прелетели три неидентифицирани летящи обекта, които впрочем може да се дължат на технически проблеми при предаването на изображението.

Но сензацията гръмнала с пълна сила и привържениците на теорията за конспирация от цял свят се обединили около единодушното мнение, че това е пряко свидетелство за присъствието на извънземен разум, което поради някакви причини американското правителство не иска да признае.

Кой управлява планетата – възможно е отговорът на този въпрос да се крие в запис, прокраднал се в западната преса. В обектива на камерата на НАСА, монтирана на МКС, попаднали едновременно три неидентифицирани обекта. Сякаш изпълнили своята мисия, те се отделят от Земята. Очевидно конспирация все пак съществува, помислили си привържениците на тази теория, а заедно с тях – и хора от цял свят.

Ето само няколко цитата на тази тема от социалните мрежи:

"Бинго! Хванали са ги на местопрестъплението, когато напускат земната орбита."

Камерата на МКС заснела НЛО?

Преди два дни (29 август – б.р.) една от камерите, монтирани на Международната космическа станция, е заснела неидентифициран летя...

"Това е доказателството, което ни е необходимо."

"Изрязаните кадри са повече от просто доказателство."

Обвинения се посипали върху астронавтите. Гражданите на САЩ са сигурни, че съществуването на висш разум се крие от тях. Нека се вгледаме по-внимателно: няколкото блещукащи точки наистина приличат на НЛО. Да допуснем, че това не е космически боклук, който не осветява изображението. Тогава какво е? Версията за неидентифицирани летящи обекти се подкрепя и от руските уфолози.

НАСА засече извънземни?

Два обекта, които според специалисти е много вероятно да представляват извънземни космически апарати, се различават на видеозапис, на...

За първи път за НЛО се заговаря през 40-те години на миналия век – дали е измама, или достоверен факт, но в Ню Мексико тогава открили три чинии, предполагаемо летящи, с няколко тела на борда. На стража на галактичните граници стоял и Съветският съюз. Военните разказват за секретна директива на Генщаба, появила се през 70-те години: „При откриване на НЛО да се документира случващото се и незабавно да се докладва нагоре.“ Съхранени са и свидетелства на жителите на Петрозаводск, които на 20 септември 1977 г. видели голям летящ обект в небето, от който излизали жълто-златисти лъчи.

Паранормални явления се наблюдават и днес. Космонавтът Сергей Крикальов неведнъж бил виждал странни обекти от илюминатора, но това е друг въпрос – той не вярва в пришълци.

"Край нас прелетя капак от апарат, но ние го идентифицирахме след това – разказва Крикальов. – Вярата и фактите са различни неща. Да, рано или късно ще ни се случи нещо такова, но аз не знам случай, който да го потвърждава. Ако е така, то всичко това не се намира близо до нас.“

Американската полиция редовно получава съобщения за неидентифицирани летящи обекти. В 95% от случаите обектите се идентифицират като падащи метеорити, но в останалите 5% спецслужбите действително не могат да разберат какво се намира във въздуха. Гости от бъдещето – кой, знае, може би скандалът около НАСА е именно такъв случай.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com