Може ли пенисът да се скъси, как и защо?

17799
Може ли пенисът да се скъси, как и защо?

За да се поддържа пенисът „във форма“ са необходими редовни ерекции, съветват специалистите. За добрият тонус гладката мускулатура на пениса трябва редовно да се обогатява с кислород за сметка на притока на кръв, който предизвиква ерекцията.

„Той трябва постоянно да бъде трениран“, пояснява д-р Тобиас Кохлер, уролог в Southern Illinois University School of Medicinе.

Наследникът на телескопа Hubble ще бъде изстрелян през 2018 година

Изграждането на космическия телескоп, който ще наследи легендарния Hubble върви по план, докладваха представители на Националната косми...

Ако мъжът е физически способен на ерекция, но не получава през деня, няма място за безпокойство, тъй като мозъкът има вградена автоматична функция за поддържането на нормалната работа на пениса.

По време на сън, през т.нар. фаза на бързото движение на очите, мозъчните импулси предизвикват ерекция. При това съдържанието на сънищата не е важно – възбудата настъпва както при еротични сънища, така и по време на кошмари, напр. зомби или апокалипсис.

Проблеми могат да възникнат при невъзможност за ерекция поради увреждане на нервните влакна или кръвоносните съдове (напр. при диабет). Ако тези мъже на правят нищо за поддържането на еректилната функция, пенисът им може да се скъси, казва д-р Кехлер.

Без редовни ерекции тъканите на пениса губят своята еластичност, което може да го скъси с 1-2 см. В такива случаи ерекцията трябва да се предизвика изкуствено с помощта на вакуумна помпа, напр.

Учени: Не следвайте примера на Анджелина Джоли!

Учените съветват жените да се въздържат от последване на примера на Анджелина Джоли, която обяви, че се е подложила на операция по отст...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...