Глобалното затопляне влияе зле на пениса на бялата мечка

44240
Глобалното затопляне влияе зле на пениса на бялата мечка

Глобалното затопляне, причинено от замърсяването на атмосферата, отслабва структурата на костта в пениса на полярните мечки и те не могат да се чифтосват, установиха датски учени, цитирани от в. "Дейли мирър".

Специалисти от университета в Орхус установиха връзката между високите нива на замърсителите, открити в организмите на белите мечки, и по-малкия размер на тяхната пенисна кост. Тези животни не са единствените, които страдат от човешката дейност. Подобно намаляване на костта в гениталите било открито и при видрите. Според Маргарет Джеймс от университета във Флорида, вредните химически замърсители вече се депозират и в по-ниските ширини, отколкото досега.

Физици предсказаха изчезването на времето

Времето изчезва от Вселената, смятат испански физици. Това невероятно твърдение можеше да бъде подминато като несериозно, ако трудът им...

Те биват приземявани от студения полярен въздух и понастоящем арктическите животни са по-застрашени от тях, отколкото представителите на фауната в регионите с умерен и екваториален климат. Топенето на ледовете в Арктика допълнително затруднява лова на белите мечки. Учени предвиждат, че една четвърт от тяхната популация в Канада може да измре поради глобалното затопляне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com